top of page
tűzfal, biztonság, gyengeáramú kivitelezés, hálózat

IT NETWORK

Design and construction of copper-based optical and wireless networks. Design, construction, expansion, repair, maintenance and operation of a structured passive and active networks.

Linux based captive portals for managing authentications and permissions. We are R&M and Legrand networking certified, which allows us to implement a network with up to 25 years system warranty.

PLANNING

If you have an idea of how many users, how large an area and what network access devices you would like to work with, we will be happy to help you plan your network. We can provide quotes for both active and passive equipment, design and installation.

AESTHETIC DESIGN

It is important that the finished network is not only stable and fast, but also aesthetic and, where necessary, transparent.

WEEKEND CONSTRUCTION

Occasionally, the construction may interfere with the day-to-day session on site, in which case we recommend that you visit the site after business hours - in the evening or on weekends

FREE SURVEY

Our colleagues will assess your needs free of charge and, after consultation, will make an offer to solve them.

FULL IMPLEMENTATION

Survey, design, procurement of equipment, installation materials, construction, commissioning, testing, maintenance, operation.

MAINTENANCE, OPERATION

Network testing, correcting any errors. Remote management service. Providing service replacement tools.

REPAIR

Troubleshooting up to 24 hours. RMA services, door-to-door or on-site repair, ticket-based bug reporting system.

WIFI COVERAGE MEASUREMENT, CABLE TESTING

Essential for stable, reliable IT background stable businesses. Our company assesses and detects unstable, weak parts in the network.

KALKULÁTOR

országos referenciák, hálózaépítés, magyarország

REFERENCE

We have successfully built and installed at more than 1000 locations throughout Hungary. Building and planning the networks of institutions and large companies, from CAT3 to CAT8.2 (Our references also include national bank branch networks, state institutions, and corporate actors)

OUR CUSTOMERS

Schools: WiFi network deployment
Schools in Northern Hungary

Banks: WiFi network deployment
Budapest and Unicredit Banks (nationally)

Gas stations: WiFi installation

MOL wells (nationally)

Hospitals: networking
St. John and Bajcsy Zsilinszky Hospital

Other: Optical and copper networking

Matild's Palace, UNIQA HQ, Liberatus HQ

Business handshake
hálózatépítés, kivitelezés, optikai hálózat, wifi hálózat, tervezés

ASK FOR AN OFFER

kereskedelem@sysinfo.hu

+36 20 377 377 3

Thank you for your inquiry!

 • Hogyan működik az RMA szolgáltatás?
  Egy online felület áll rendelkezésre, ahol a meghibásodást be lehet jelenteni ticketing rendszer alapján. Akkor bekerül a rendszerbe egy bejelentés a meghibásodott eszközről. Onnantól a logisztikáját, a begyűjtését, a szállítását, a bevizsgálását, szükség szerint árajánlat adását, a garanciális szervizhez való eljuttatását mi végezzük, az összes ilyen feladattal kapcsolatos járulékos dolgot szintén, és javítás után a készülékeket visszaállítjuk a megrendelőhöz. Ha fizetős a javítás akkor a megbízó megrendelő kap egy árajánlatot a javításról, és dönthet arról, hogy elfogadja vagy visszautasítja, ha elfogadja akkor javítás alá kerül, ha nem akkor visszaszállítjuk.
 • Nagyjából mennyibe kerül az RMA szolgáltatás?
  Nehéz megmondani, de van a weboldalunkon egy kalkulátor, ami irányadó, de előzetes egyeztetés szükséges ahhoz, hogy egy korrekt, pontos árajánlatot kapjon az ügyfél, akit érdekel ez a szolgáltatás. Eltérő méretűek a cégek, eltérő méretűek a gépparkok, és eltérő méretűek a távolságok is, tehát ha egy nyíregyházi cég olvassa, akkor nyilván, hogy más költségekkel kell számolni, mint egy 13. kerületi cégnek.
 • Van egy kalkulálható havi díja ennek a szolgáltatásnak?
  Van egy rendelkezésre állási díj, ami egy havi általánydíj. Ez az általánydíj magában foglalja az összes logisztikai feladatot, a garanciális eszközök ügyintézését. Ezen felül, ha fizetős javítások is bekerülnek a rendszerbe, akkor azok az árajánlat alapján (ha elfogadásra kerülnek) annyival növelik meg a havi költséget. Készül egy havi jelentés (teljesítés igazolás röviden TIG), ami alapján készül el a számla, azt megkapja az illetékes, ellenőrzi, és ha megfelel, az annak alapján történik a számlázás.
 • A ticketing rendszer használata igényel informatikai ismereteket?
  Nem szükséges érteni az informatikához, sőt, az a legjobb, ha megmondja, hogy mi nem működik, magát a jelenséget, ahelyett, hogy azt mondaná meg, hogy mi az, ami elromlott. Egyszerűen használható, magyar nyelvű, és a betanítás is hozzátartozik a szolgáltatáshoz. Többlépcsős hozzáférést lehet adni, van olyan hozzáférés, ahol valaki csak látja, hogy mi történik az eszközzel és van, aki megteheti a bejelentést, elbírálhatja az adott árajánlatot, amit a rendszeren keresztül kap.
 • Ha laptop romlik el, szoftveres hibákat is javítotok?
  Akár desktop-nál, akár notebooknál, akár szoftveres hibák javítását is tudjuk vállalni, szükség szerint újra telepítéssel, driver-ek javításával vagy cseréjével, illetve vírusírtással. Ha netán olyan jellegű az a szoftveres meghibásodás, amely egy hardveres meghibásodásra vezethető vissza, mondjuk merevlemezek vagy SSD meghajtók esetében, akkor adatmentést is el tudunk végezni, bár az ssd-k esetében ez kissé korlátozottabb, nehezebb dió szokott lenni egy adatmentés, van, hogy olyankor nem lehetséges.
bottom of page