top of page

OFFICE SOLUTIONS

Design and construction of copper-based optical and wireless networks. Design, construction, expansion, repair, maintenance and operation of a structured passive and active networks.

Linux based captive portals for managing authentications and permissions. We are R&M and Legrand networking certified, which allows us to implement a network with up to 25 years system warranty.

Canonról

 

A Canont nemcsak napjainkban, hanem már az elmúlt 80 év során is vezető vállalatként tartották számon a képalkotás területén. Ügyfeleknek szóló, vállalatok közötti és ipari digitális képalkotási megoldásokat biztosító vezető szolgáltatóként tevékenykedünk. Az, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a technológiára, részét képezi a Canon vállalati hagyományának, és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy segítsünk az embereknek újragondolni mindazt, ami a képalkotással lehetséges.

 

Képalkotási technológiáink segítségével a meglévő termékeink gazdag kínálatán túl olyan új üzleti területeken kívánunk fejlődni, ahol képalkotási technológiánk túlszárnyalhatja a korábbi határokat. Ez a törekvés a műholdak fejlesztésére, az orvosi vívmányokra is kiterjed, bővítve a nyomtatási lehetőségeket, de ide tartoznak az ipari berendezések és a hálózati videokamerák is, melyek az intelligens városok létrejöttét segítik. A Canon optikai és képalkotási technológia terén nyújtott kiváló teljesítménye a csillagászat fejlődéséhez is hozzájárul.

 

2016 óta állunk szerződéses viszonteladói kapcsolatban a Canonnal, a eredményes együttműködésnek köszönhetően minden évben megújításra került Silver fokozatú Partneri státuszunk.

 

Ezért van lehetőségünk különleges gyártói támogatással kínálnunk ügyfeleink részére a Canon nagy szakértelemmel gyártott irodai nyomtatóit, amelyek minden papírral kapcsolatos irodai tevékenység elengedhetetlen kelléke.

Portfóliónkban megtalálható minden jelenleg elérhető eszköz, legyen az A4-es vagy A3-as papírméretet nyomtatni, szkennelni, faxolni és másolni képes multifunkciós eszköze színes vagy monokróm igényeknek megfelelően.

 

Ha Canon nyomtatóra esik a választás nem csak egy eszközt vásárlása történik, hanem évtizedekre visszanyúló technikai fejlődésnek köszönhetően felhasználóbarát irodai asszisztens, „aki” minden feladatot végrehajt kérdezés nélkül. Kollégáink magas szakértelemmel és gyártói támogatással folyamatosan fejlődve tanulmányozzák az újabb és újabb gépeket, hogy a beüzemeléskor már csak az ügyféligények felmérésben legyen csupán kérdés.

 

Ha bérlésre esik a választás teljes körű üzemeltetéssel (TÜSZ) havidíjért kapod a beüzemelést, szervizelést, folyamatos kellékellátás, hogy az irodában valóban ne legyen gondod a nyomtatóra, csak egy gombnyomás és máris kész.  

Egyedi ajánlatot adunk egy rövid de annál fontosabb felmérés után, hogy a irodádban a legmegfelelőbb eszköz tudja szolgálni az asszisztenciát. Ebben az esetben a havidíjon felül a nyomatdíjat számlázzuk majd Feléd, havonta lejelentve a nyomtatott oldalak számának megadásával.

 

Ha úgy döntesz, hogy megvásárlod az eszközt, de nem szeretnél a kellékanyag beszerzéssel és a szervizeléssel foglalkozni, ebben az esetben éri meg a teljes körű üzemeltetést (TÜSZ) választani, így havidíj nélkül csupán a nyomtatott oldalak után kell fizetned, ezzel könnyítve az iroda életét.

Essen a választásod a Bérlet +TÜSZ vagy Vásárlás +TÜSZ-re szakképzett szervizes kollégáink hibabejelentés után 48 órán belül megkezdik a javítást távoli hibafelméréssel vagy alkatrész rendeléssel vagy helyszíni megjelenéssel.

 

Tájékoztató ár: jelenleg elérhető eszköz már 1Ft/nyomtatott oldal árral fekete-fehér nyomat esetében, a bérlet díja a nyomtató árától a választott opciók és az bérlet hosszúságától függ elérhető 12, 24, 36 hónapos konstrukciók ezzel is méginkább testre szabni az ügyféligényeknek megfelelően.

Ide kerül majd be egy kisebb eszköz kidolgozva, hogy lássák, hogy hogyan néz ki.

nyomtató, iroda, üzemeltetés, TÜSZ

REFERENCE

We have successfully built and installed at more than 1000 locations throughout Hungary. Building and planning the networks of institutions and large companies, from CAT3 to CAT8.2 (Our references also include national bank branch networks, state institutions, and corporate actors)

OUR CUSTOMERS

Schools: WiFi network deployment
Schools in Northern Hungary

Banks: WiFi network deployment
Budapest and Unicredit Banks (nationally)

Gas stations: WiFi installation

MOL wells (nationally)

Hospitals: networking
St. John and Bajcsy Zsilinszky Hospital

Other: Optical and copper networking

Matild's Palace, UNIQA HQ, Liberatus HQ

elégedett ügyfelek, referencia, üzemeltetés, karbantartás
ajánlatkérés, árak, nyomtató üzemeltetés árak

ASK FOR AN OFFER

Felmerülő kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél előbb megkezdhessük a közös munkát.

 

kereskedelem@sysinfo.hu

+36 20 377 377 3

Thank you for your inquiry!

bottom of page