top of page

KÖZBESZERZÉS

Cégünk ajánlattevőként az informatikai, számítástechnikai és egyéb speciális területű közbeszerzési eljárások aktív szereplője, illetve a központosított közbeszerzési eljárásokban önállóan és konzorciumi tagként egyaránt jelen van. Munkatársaink rendelkeznek az integrációhoz és az üzemeltetéshez szükséges szaktudással, tapasztalattal és minősítésekkel, így segítséget tudunk nyújtani a közbeszerzési eljárásaihoz a beszerzés megfogalmazásától a termék üzembe helyezéséig.

A minősítéseink folyamatos újítása, kollégáink szakmai képesítése, a piaci igények felmérése, termékeink, szolgáltatásaink korszerűsítése és bővítése segít abban, hogy partnereink elégedettsége töretlen maradjon.

Folyamatos pályázatfigyelés mellett rendszeres indulói vagyunk az állami szervezetek, oktatási intézmények által kiírt - oktatási eszközök, nyomtatók és kellékanyagok, perifériák, személyi számítógépek, szerverek, adattárolók, informatikai hálózatok, stb. - pályázatoknak.

Amennyiben a megrendelés központosított közbeszerzés keretén belül történik, segítséget nyújtunk a beszerezni kívánt eszközök DKÜ azonosítókkal történő konfigurálásában, figyelembe véve a verseny újranyitásra és a kosara lehívásokra vonatkozó szabályokat.

Amennyiben kérdés merülne fel a hatályban lévő keretmegállapodásainkkal, azok megrendelésével, adminisztrációval kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.

DKÜ szállítói azonosítónk: 200450

TAPASZTALAT

Több, mint 10 éve foglalkozunk közbeszerzéseken keresztül történő
értékesítéssel, legyen az KEF, DKÜ, vagy nyílt eljárás.

SZAKEMBEREK

Cégünk rendelkezik közbeszerzési
szakértőkkel, licencelésben, hardver
konfigurálásban jártas kollégákkal, illetve saját szervizzel.

DKÜ

Cégünk rendszeresen tagja a Digitális Kormányzati Ügynökség által kiírt közbeszerzési keretmegállapodásoknak. Segítségére lehetünk a gyártói konfigurációk, vagy terméktípusok portálon történő megfeleltetésében is.

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Kollégáink jártasak a közbeszerzési portálok működésével kapcsolatban, ha
támogatásra van szüksége keresse őket bizalommal!

GYORS TELJESÍTÉS

Kapcsolatban állunk az összes hazai IT disztribútorral, illetve a legnagyobb gyártókkal. Ha hazai beszerzés keretein belül nem elérhető az adott eszköz, akkor az EU-ban, vagy az EU-n kívül is rendelkezünk beszállítókkal.

NYÍLT ÉS MEGHÍVÁSOS ELJÁRÁSOK

Sokszor elkerülhető a pályázat során felmerülő vitarendezés, ha a műszaki paraméterek pontosak és ellentmondások nélkül kerülnek a felhívásokba. Kérjen indikatív ajánlatot, így nem csak pontos specifikációt kap, hanem körülbelüli keretösszeget is.

VÉLEMÉNYEK

DKU_kozbeszerzes_parlament_edited_edited

ISTVÁN | Beszerző | Államigazgatás

Korábban nem használtam a DKÜ portált, sajnos elsőre nem volt áttekinthető. Mobiltelefon beszerzés kapcsán kerestem fel a Sysinfo Kft.-t. A procedúra elejétől a végéig megkaptam minden segítséget. Köszönöm!

bottom of page